Välkommen till vår salong MH Luxury Spa .
Vi erbjuder många fina skönhetsbehandlingar inom hudvård, spa, fransar, makeup mm.
Vi är en auktoriserad salong med välutbildad personal och tillhanda har behandlings-skadeförsäkringar.Nedan kan du läsa om oss som jobbar här.

Magdalena hägg

Jag är Auktoriserad hudterapeut och spa terapeut, innehar Gesällbrev och 20års erfarenhet inom hudvård och make up. Jag kan erbjuda dig allt från make up konsultation till maskinbehandlingar för ansikte och kropp. Jag kan erbjuda dig allt från lyxiga spa kropps behandlingar o ansiktsbehandlingar till makeup. Märken vi använder är dr Dennis gross , dermalogica, Jane iredale, och ett svenskt ekologiskt o veganskt märke c/o Gerd samt X Lash
Mvh,
Magdalena Hägg

Jennifer Hägg

Jennifer jobbar som fransstylist här på MH Luxury spa och erbjuder dig allt inom fransar och bryn som tex 3d brynmicroblading, tatuering av bryn,lashlift, browlift  och fransförlägning.  

Sanna Lindahl

Sanna jobbar som massör och sjuksköterska och hos henne kan ni nu boka behandlingar. 

Lovisa Nordlinder

Lovisa Nordlinder, legitimerad sjuksköterska och injektionssjuksköterska certifierad av https://estetiskainjektionsradet.se/ Jag har en läkare bakom mig och en patientförsäkring. Jag, Lovisa Nordlinder är legitimerad sjuksköterska sedan 2006 från Uppsala Universitet.

Kristina Lamberg

Ansvarig överläkare

Christina Cederberg

Sjuksköterska, Massör, kost och rehab

© Copyright mhluxuryspa