Behandlingar

NYHET | ASKUNGEBEHANDLING

Du får superglow o lyster i huden på bara 30 min , perfekt om du vill bli extra fin inför helgen eller fest/middag etc I behandlingen så får du produkter som reducerar pigment fläckar samt AHA behandling Rengöring AHA behandling där man tar bort döda hudceller o stärker huden samt öppnar upp porerna En lyxig gasvävsmask indränkt med ett superserum som reducerar fläckar samt ger glow o lyster Serum mot fläckar plus glow Ögonpads mot påsar mörkhet o svullnader Ögoncreme o fuktcreme mot fläckar
Just nu endast 450 kr

NYHET | SUPER QUICK FIX

NYHETET - SUPER QUICK FIX
Ansiktsmassage inkl lyx: Behandlingen är 30 min med Rengöring 20 min massage med Guldmasken Även här får du super glow inkl antirynk Serum Ögoncreme Fuktcreme


NYHET | SPRAYTANNING

Nu erbjuder vi även spraytanning med senaste tekniken och nya färger bla. Tanify, Vani-T och Morrocan, där vi sen gör våra egna blandningar och behandlingar. Produkterna är av högsta kvalitet och garanterar en vacker solbränna utan skadliga solstrålar. Kroppen besprutas med en ekologisk lösning som innehåller en viss andel av DHA (dihydroxiaceton), ett färglöst socker som reagerar med aminosyror i döda lager av huden . 

Kanonerbjudande fram till 30 april.
Helkropp 300kr
Halvkropp 200kr

tillgängliga behandlingar

Ansiktsbehandling 1:
För både ansikte o dekolletage : Rengöring ansikte & ögon Syrabehandling Portömmning(normal) Ånga & ozon med en vapozom.
Ansiktsmasker anpassade för din hudtyp.  Lyxiga serum & crèmer.
1tim | 495kr

Ansiktsbehandling 2:
Ansiktsbehandling 1 inkl.  ansiktsmassage 20 min, eller färga bryn & fransar inkl plock.
1tim 15min | 595kr

Ansiktsbehandling 3 Lyx: 
Ansiktsbehandling 1 inkl. både massage & fransar & bryn.
1tim 30min | 695kr

Till varje ansiktsbehandling kan du lägga till den ultimata lyxen för endast 150kr - Guldmasken 
(Guldmasken går endast att boka i samband med en ansiktsbehandling)

Övriga behandlingar:

Pedikyr
inkl. lack som du sen får behålla 
1tim | 350kr 

Manikyr 
inkl. lack som du sen får behålla
30min | 295kr 

Färga fransar & bryn inkl. plock - lyx med crèmer efteråt & rengöring innan 250kr

Vaxning :
Ben
1tim | 350kr

Axil (armhåla)
30min | 200kr

Bikini
30min | 200kr

Ansiktet- 2 valfria områden
30min | 250 kr

NYHETER!

För att boka följande behandlingar hör ni av er till Jennifer på 076-1990428

Browlift – Brow lamination | 595kr
Browlift är en av de hetaste behandlingarna just nu! Det passar för alla som vill ha naturligt snygga bryn men inte vill eller vågar göra en permanent förändring.
Vad är detta?
Eyebrow lamination, som det också kallas, är en keratinbehandling precis som ett lashlift. Man tillför vitaminer, mineraler och proteiner till stråna samt “lyfter upp” ögonbrynen och ger dem näring. I behandlingen färgar man brynen med henna så att de får en 3D-effekt.
Hur går det till?
Först rengör man ögonbrynen och avlägsnar makeup och smuts. Sedan borstas brynen uppåt med en ren mascaraborste samtidigt som man tillför en keratinvätska. Keratinet borstas in och stärker och väcker underliggande strån till liv. Sedan lägger man plastfolie över brynen för att behålla värmen under tiden medlet värkar.
I slutet lägger man på hennafärg på brynen för att de ska få en fin färg. Hennafärgen är naturlig och växtbaserad, bra för er som inte tål vanlig färg. I samband med behandlingen så plockar man även brynen och fixar till formen. Hållbarhet upp till 6 veckor.

 Lash lift | 695kr
Ett lash lift innebär att man lyfter och färgar fransarna så att hela fransen syns och ser fylligare ut. När fransarna böjs uppåt ser ögonen mer öppna ut och ger ett piggare intryck. Vid ett lash lift, till skillnad från ögonfransförlängning, används bara de egna fransarna. Då slipper du riskera att fransarna faller av och blir ojämna. Men resultatet blir inte heller lika uppenbart med lash lift, så är du ute efter en riktig wow-effekt så är kanske ögonfransförlängning alternativet du ska välja!

Paketpris lash-&brow lift 
1195kr

Volymfransar
Nytt set 1100kr
Påfyllning volym 800kr 

 
 

© Copyright mhluxuryspa